Szerepjáték oldal chat
+10
Caroline Forbes
Katherine Pierce.
Emily McCourtney
Elena Gilbert
Tyler Lockwood
Isabella Derus
Emma Pierce
Rebekah Mikaelson
Charlotte Petrova
Admin
14 posters
5 / 9 oldal
5 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Szerepjáték oldal chat
First topic message reminder :
Hát akkor Áldásomat is adnám a szerepjáték oldal fórum chatére!
Jó szórakozást!
Jó szórakozást!
Re: Szerepjáték oldal chat
Reméltem is, hogy ez lesz a válaszod xD Egész jól vagyok, pár perc múlva mennem kell edzésre, és veled?Elena Gilbert írta:Katherine Pierce. írta:Nekem egész jól, és neked? Majd játszunk egyet Gilbert? XDElena Gilbert írta:Üdv nép hogy telt a nap? Nincs Stefan Sürgősen orvosolni kéne ezt a problémát!
Még szép Csak most foglalt vagyok xD Na és hogy vagy? Mit jót csinálsz?
Katherine Pierce. írta:Nekem egész jól, és neked? Majd játszunk egyet Gilbert? XDElena Gilbert írta:Üdv nép hogy telt a nap? Nincs Stefan Sürgősen orvosolni kéne ezt a problémát!
Még szép Csak most foglalt vagyok xD Na és hogy vagy? Mit jót csinálsz?
Elena Gilbert- Hozzászólások száma : 23
Nekem egész jól, és neked? Majd játszunk egyet Gilbert? XDElena Gilbert írta:Üdv nép hogy telt a nap? Nincs Stefan Sürgősen orvosolni kéne ezt a problémát!
Üdv nép hogy telt a nap? Nincs Stefan Sürgősen orvosolni kéne ezt a problémát!
Katherine Pierce. írta:Jól van na xD Sosem volt jó időérzékem xDCharlotte Petrova írta:Katherine Pierce. írta:Fúú, el sem hiszitek, hogy mennyire megkönnyebbültem! Kb. 1-2 napja azon izgulok, hogy kit fogadnak el és mikor megláttam, hogy elfogadtam akkor kis hílyán szívinfarktust kaptam xD
Tegnap nyitottunk drága Kath xDD de örülök, hogy örülsz
veszek észre na most hogy mindenki rendben megyek és írok válaszokat
Charlotte Petrova- Vámpír
- Hozzászólások száma : 120
Humor : not so much...
Jól van na xD Sosem volt jó időérzékem xDCharlotte Petrova írta:Katherine Pierce. írta:Fúú, el sem hiszitek, hogy mennyire megkönnyebbültem! Kb. 1-2 napja azon izgulok, hogy kit fogadnak el és mikor megláttam, hogy elfogadtam akkor kis hílyán szívinfarktust kaptam xD
Katherine Pierce. írta:Fúú, el sem hiszitek, hogy mennyire megkönnyebbültem! Kb. 1-2 napja azon izgulok, hogy kit fogadnak el és mikor megláttam, hogy elfogadtam akkor kis hílyán szívinfarktust kaptam xD
Fúú, el sem hiszitek, hogy mennyire megkönnyebbültem! Kb. 1-2 napja azon izgulok, hogy kit fogadnak el és mikor megláttam, hogy elfogadtam akkor kis hílyán szívinfarktust kaptam xD
Mindjárt írok Damon
Charlotte Petrova írta:Emma ma nincs de nyugodtan belekontárkodhattok a játékok Szerintem Emma is benne lenne ^^~
Ám legyen. Akkor mindjárt küldöm is a reagomat.
Amúgy Kath, nem tudom, szerintem majd ha oda kerülünk, akkor megbeszéljük ki kezd. Nem?
Caroline Forbes- Hozzászólások száma : 27
Job/hobbies : Végzős gimnazista
Emma ma nincs de nyugodtan belekontárkodhattok a játékok Szerintem Emma is benne lenne ^^~
Benne vagyok
Tyler Lockwood- Hozzászólások száma : 42
Kezdesz te vagy Ty? mert én a 2. vagyokCaroline Forbes írta:Én benne vagyok, természetesen.
Én benne vagyok, természetesen.
Care, semmi gond Én is lasú vagyok, mert telóról vagyok fent és akadozik a wifim És köszi, hogy próbáljátok el terelni a figyelmemet, de teljesen úgy sem sikerül Bár csak már túl lennénk ezen az egészen
Tipp a játékhoz:- Szerintem legyen úgy, hogy Kath kiadja magát Elenának és találkozik Care-val és Ty-al. És akkor nem tom miért, de Care egyszer csak fel ismeri, hogy Kath nem Elena hanem Kath és akkor innen jönne ami az eszünkbe jut.
UI.:- Szerintem osszuk be, hogy ki mikor ír(én vagyok a 2. xD )És szerintem annyitírunk amennyit csak akaurnk. A helyszín legyen mondjuk a régi Lokwood birtok. Benne vagytook?
Tipp a játékhoz:- Szerintem legyen úgy, hogy Kath kiadja magát Elenának és találkozik Care-val és Ty-al. És akkor nem tom miért, de Care egyszer csak fel ismeri, hogy Kath nem Elena hanem Kath és akkor innen jönne ami az eszünkbe jut.
UI.:- Szerintem osszuk be, hogy ki mikor ír(én vagyok a 2. xD )És szerintem annyitírunk amennyit csak akaurnk. A helyszín legyen mondjuk a régi Lokwood birtok. Benne vagytook?
Tyler Lockwood írta:Carolinem írsz a Grillbe? Amúgy találjunk.
Igen, mindjárt írok. De meg szeretném még várni Emma beleegyező pm-ét, aztán csak akkor küldeném, ha jó ez így neked is. :$ *-*
Carolinem írsz a Grillbe? Amúgy találjunk.
Persze találjunk ki valamit, addig is tereljük el a figyelmed (már amennyire lehet) a bírálásról.
Amúgy bocsi, ha lassú leszek, csak nem jó híreket kaptam az előbb és szervezkednem, intézkednem kell... :/
Amúgy bocsi, ha lassú leszek, csak nem jó híreket kaptam az előbb és szervezkednem, intézkednem kell... :/
Ty, xD
Care, Ty, kitalálunk valamit amíg én várok az elfogadásra vagy épp az elutasításra?(remélem az elfogadás lesz.... "belehalnék" ha nem én kapnám meg Kathy szerepét )*vissza öleli*
Care, Ty, kitalálunk valamit amíg én várok az elfogadásra vagy épp az elutasításra?(remélem az elfogadás lesz.... "belehalnék" ha nem én kapnám meg Kathy szerepét )*vissza öleli*
Szia *-**visszaölelget*
Sziasztok *-*
*megölelgeti Kath-et és Tylert is, majd fáradtan lehuppan a kanapéra és figyeli a beszélgetőket*
*megölelgeti Kath-et és Tylert is, majd fáradtan lehuppan a kanapéra és figyeli a beszélgetőket*
Tudom, hogy jó a felső testem
Am jó az avi képed Nem csoda, hogy Care beléd szeretett xD*pirul*Tyler Lockwood írta:Én soha.
Én soha.
5 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
5 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.