Szerepjáték oldal chat
+10
Caroline Forbes
Katherine Pierce.
Emily McCourtney
Elena Gilbert
Tyler Lockwood
Isabella Derus
Emma Pierce
Rebekah Mikaelson
Charlotte Petrova
Admin
14 posters
6 / 9 oldal
6 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Szerepjáték oldal chat
First topic message reminder :
Hát akkor Áldásomat is adnám a szerepjáték oldal fórum chatére!
Jó szórakozást!
Jó szórakozást!
Re: Szerepjáték oldal chat
Nem vagy kicsit egóista? xD*felnevet*Tyler Lockwood írta:Na látod, még te is azt mondod *mosolyog*
Na látod, még te is azt mondod *mosolyog*
Tyler Lockwood- Hozzászólások száma : 42
Áhhh, dehogy. *mosolyog és arcon puszilja Tyt*Tyler Lockwood írta:Én sose esek túlzásba*visszaölelget*
Egy nagy pill
Én sose esek túlzásba*visszaölelget*
Nem esel túlzásokba? Két lánytól ölelést kérni....*feleli nevetve majd megöleli*Tyler Lockwood írta:Mindkettőtöktől
Mindkettőtöktől
Care-tól vagy tőlem?Tyler Lockwood írta:Én is kapok ölelést? *szép szemek*
Sajnos másképp nem tudtam regizni úgy hogy tettem gy pontot a végéreGalen Vaughn írta:Kedves "Katherine Pierce."!
Nagyon tetszett a karakterlapod, s őszintén szólva Kath jellemét teljesen megtaláltam benne. Én azt mondom neked biztatásnak, hogy van esélyed az elfogadásra
Nyugodj meg, légy pozítiv, és hidd el, hogy sikerülhet, hisz semmi sem lehetetlen
Nagyon reménykedtem, hogy sok embernek fog tetszeni. Mondjuk könnyű dolgom volt, mert a személyiségem eléggé hasonlít Kathy-ra
Bár csak vége lenne ennek a várakozásnak....
Én is kapok ölelést? *szép szemek*
De mi van ha sikerül egy sokkal jobb karilapot összehozniuk? Annyit gondolkodtam az egészen és annyira nehéz volt kitalálni a szitút és annyira szeretem Katherine-t. Annyira magaménak akarom tudni.... És tudom, hogy velem vagytok és ezt nem tudom meghálálni *megöleli*Caroline Forbes írta:Katherine Pierce. írta:
Hallod, annyira félek, hogy a másik két Pierce/Petrova lány felülmúl engem Annyira izgulok, és annyira akarom, hogy már elfogadjanak.*bele kortyol a whiskeybe*
Figyeld meg, hogy nem fognak felülmúlni! Egyébként tudom, hogy a várakozás a legrosszabb része a dolognak, úgyhogy kitartást. Mi itt vagyunk veled. <3 *ő is iszik a whiskeyből*
Kedves "Katherine Pierce."!
Nagyon tetszett a karakterlapod, s őszintén szólva Kath jellemét teljesen megtaláltam benne. Én azt mondom neked biztatásnak, hogy van esélyed az elfogadásra
Nyugodj meg, légy pozítiv, és hidd el, hogy sikerülhet, hisz semmi sem lehetetlen
Galen Vaughn- Vámpírvadász
- Hozzászólások száma : 65
Job/hobbies : ł Vadászás..
Humor : ł Gyilkos..
Katherine Pierce. írta:
Hallod, annyira félek, hogy a másik két Pierce/Petrova lány felülmúl engem Annyira izgulok, és annyira akarom, hogy már elfogadjanak.*bele kortyol a whiskeybe*
Figyeld meg, hogy nem fognak felülmúlni! Egyébként tudom, hogy a várakozás a legrosszabb része a dolognak, úgyhogy kitartást. Mi itt vagyunk veled. <3 *ő is iszik a whiskeyből*
Caroline Forbes- Hozzászólások száma : 27
Job/hobbies : Végzős gimnazista
Hallod, annyira félek, hogy a másik két Pierce/Petrova lány felülmúl engem Annyira izgulok, és annyira akarom, hogy már elfogadjanak.*bele kortyol a whiskeybe*Caroline Forbes írta:Katherine Pierce. írta:
Nem hittem, hogy ilyent mondok, de a vér most sokat nem számít
(Pill, user el megy zuhizni)
Na akkor gyere, Drága, igyunk valami erősebbet. *megnézi a kínálatot*
Whiskey, bor, vodka és sör van. Melyikből kérsz?
(Bocsi, hogy most tudtam csak jönni, de anyum lent tartott... Bátyám meg javít valamit a gépen, úgyhogy eléggé belassulok most... :$)
Katherine Pierce. írta:
Nem hittem, hogy ilyent mondok, de a vér most sokat nem számít
Na akkor gyere, Drága, igyunk valami erősebbet. *megnézi a kínálatot*
Whiskey, bor, vodka és sör van. Melyikből kérsz?
(Bocsi, hogy most tudtam csak jönni, de anyum lent tartott... Bátyám meg javít valamit a gépen, úgyhogy eléggé belassulok most... :$)
Cheri, annyira akartam azt az elfogadást és annyira félek, hogy a másik két Petrova/Pierce lány felül múlja a művemet *újra el kezd sírni*Charlotte Petrova írta:Katherine Pierce. írta:*vissza öleli, de még mindig sír*Nem tudom, félek a vetélytársaktól és annyira bele éltem magam, hogy ma elfogadnak. Annyira akartam ma az elfogadást annyira, de annyira és...*és sír*Caroline Forbes írta:Jaaaj, Kath <33 *odasiet hozzá megölelgeti - persze csak user szinten xDD*
Nyugi, tuti te leszel a befutó. *vigasztalja, ahogy tudja* Legalábbis nekem nagyon tetszett a karilapod.
Cherietől is jön egy ölelés mindkettőtöknek^^~ Tyler te meg már udvarolsz mi? uhh jah írok egy kezdőt
Nem hittem, hogy ilyent mondok, de a vér most sokat nem számítCaroline Forbes írta:Ó, köszönöm. ^^ Nekem az övé, de még mennyire!! *-*
Tudom, Kath, tudom. *ölelgeti* Kérsz egy kis vért vagy valami ütős piát, hogy csökkentsük kicsit a bánatodat?
(User egy kicsit most elmegy, lefürdik gyorsan. - Mindjárt jövök!)
Igen fiú vagyok és hozzad! jó éjt.Charlotte Petrova írta:Emily McCourtney írta:Akkor engem is tisztelsz?
fiú vagy? várjál hozom a telefonszámomat Viszont most aludni megyek, hnap megírom a kezdőt!^^ jó éjt mindenkinek!^^
Emily McCourtney- Vámpír
- Hozzászólások száma : 27
Emily McCourtney írta:Akkor engem is tisztelsz?
fiú vagy? várjál hozom a telefonszámomat Viszont most aludni megyek, hnap megírom a kezdőt!^^ jó éjt mindenkinek!^^
Charlotte Petrova- Vámpír
- Hozzászólások száma : 120
Humor : not so much...
Akkor engem is tisztelsz?
Emily McCourtney- Vámpír
Emily McCourtney írta:Miért írtad csupa naggyal a fiút?
Mert kevés olyan van akikbe költői véna szorult és én azokat nagyon tisztelem akik írásra adják a fejüket és hát így már érthető .
Miért írtad csupa naggyal a fiút?
Emily McCourtney- Vámpír
Emily McCourtney írta:Írjál kezdőt, te jány! xD.
Tyler is köszöni a bókot.
Megyek is! Csak nagy nehezen rávettem FIÚ unokaöcsémet h próbálja ki a szerepjáték ezen fajtáját és őt tanítgatom közben xD
Írjál kezdőt, te jány! xD.
Emily McCourtney- Vámpír
Ó, köszönöm. ^^ Nekem az övé, de még mennyire!! *-*
Tudom, Kath, tudom. *ölelgeti* Kérsz egy kis vért vagy valami ütős piát, hogy csökkentsük kicsit a bánatodat?
6 / 9 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
6 / 9 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.