Daily Diaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tatia Petrova

3 posters

Go down

Tatia Petrova Empty Tatia Petrova

Témanyitás  Tatia Petrova Vas. Ápr. 07, 2013 6:52 am

Tatiana Scarlett Petrova

Mindig van A tervem, aztán B! Ugye ismertek az ABC-ét?!

Teljes név: Tatiana Scarlett Petrova
Faj: Vámpír/Eredeti
Születési hely, idő: 10. Század Új világ.
Kor: 400
Nem:
Play by:Nina Dobrev
Becenév: Tatia

Rám jellemző

Belső:
Én az az ember vagyok, aki emberi életében sem volt az a tündéri jó kislány. Viszont amint vámpír lett ez csak még rosszabb lett.
Amikor ember lettem, volt bennem némi emberség, de nagyon kevés. Már akkor sem bírtam elviselni, ha megmondják kivel, mit tegyek. Abszolút maximalista vagyok, szerettem megszegni a szabályokat. Határozott, s okos voltam. Elértem bárhol és bármikor a céljaimat. Nem voltam sosem egyszerű ember, imádtak a falumban. Gyönyörű voltam s emellett nagyon eszes. Többnyire pedig furfangos. A szüleimnek igyekeztem nem csalódást okozni. Ezért is volt, hogy titkolóztam előttük. Nem akartam, hogy megtudják milyen a lányuk, akiket oltalmaztak mindig is.

Amint vámpír lettem viszont nem érdekelt semmilyen emberi érzelem. Képes voltam egy pillanat alatt eljátszani, hogy mennyire szerelmes vagyok valakibe, s közben hátba szúrni. Az én esetemben kiszívni az összes vért, ami a testében csörgedezik. Könnyűvérű, maximalista, bátor, szellemes, gyanakvó természetem van. Nem hagyom, hogy bárki is szenvedést okozzon nekem. Életemben egyszer követtem el azt a hibát, hogy beleszerettem egyszerre két férfiba is. A mai napra kiköszörültem ezt a hibámat is. Szemrebbenés nélkül gyilkolok, hazudok, többek között manipulálok kedvemre bárkit.

Hát igen, nem hiába vagyok gyönyörű. Mindenkit könnyedén leveszek a lábáról. Az arcom egyszerre angyali s egyben ördögi is. Arcom ovális keretű, hófehér káprázatú, ami ártatlanságot sugalmaz. Ezzel tévesztek meg bárkit, akit csak akarok. A szemeim gyönyörű mandula barna mélységű. ezekkel a szemekkel bárkit elcsábítok. Az orrom pisze, ami pont bele illik a tökéletes arcomba. Mondhatnám, hogy az alakom olyan, mint mindenkié. Azaz átlagos, de akkor hazudnék. Hozzám illő tökéletesség nem akad. Az alakom formás, és csak is feszes, kihívó, s nem utolsó sorban szexi ruhákat veszek magamra. Szeretem magamra felhívni a figyelmet. Mindig is különböztem a kis Elena Gilbert, és Katerina Petrova-tól. Ugyan úgy néztünk ki, de én szebb, s okosabb is voltam nálunk. Nem voltam egyszerű lélek, még emberként sem. Bárhova is megyek, mindig van rajtam smink. Legtöbbször erős s merész sminket teszek magamra, ezzel is jelezzem, hogy mennyire kívánatos nő vagyok.

Story of my life

Réges régen egy poros kis falucskában születtem meg. Nevelő szülőknél nevelkedtem. Édesapáról nem tudtam semmit sem, nem is akartam tudni róla. Ha valakinek van, szíve elhagyni a saját gyerekét az nem érdemel meg engem sem. Édesanyámról sem tudok jóval többet. A nevelő szüleim csak annyit mondtak rettentően hasonlítok rá. szinte megszólalásig. De ez sem érdekelt. Ő, ahogy megszülettem elhagyott engem s élte vígan az életét. Ahogyan én is, ezek után. A nevelő szüleim remekül bántak velem. Lesték minden kívánságomat, de én nem voltam az a tökéletes gyermek, akit akartak. Előttük a kedves kis Tatia voltam, aki odaadó, barátságos és szelíd. De ezt az énemet csak a szüleimnek mutattam, mert igazából nem ilyen voltam. Én már az új világban születtem, ahol állítólagos béke volt, de ez sem tartott sokáig. Egy időben találkoztam Klaus-al és Elijah-val is. elképesztően jóképű férfiak voltak már akkoriban is. Én pedig gyönyörű teremtés voltam, már akkoriban is játszadoztam a férfiakkal, ahogy a két testvérrel is. Ez amolyan játszadozás volt nekem, unaloműzés, persze nekik nem. Nem olyan vagyok, mint a két hasonmásom. Nem csak, hogy csinosabb, tökéletesebb, de manipulatibb is vagyok. Én addig játszok, ameddig csak kedvem tartja, nem érdekelnek mások érzelmei. Fagyos a szívem, s ez nem fog változni. Könnyedén játszottam a két Mikaleson testvérrel, de úgy hogy tudtak is egymásról. Hagytam, hogy veszekedjenek egymással, harcoljanak, akár még a testvérségüket is feladják értem. Élveztem, bármikor megunhattam volna ezt a játékot és eldobhattam volna őket. De élveztem a játékot a testvérekkel. De mindeközben másokkal is együtt voltam, amiről ők nem tudtak. Viszont az édesanyjuknak hála egy időre meg kellett válnom tőlük. Rebekah-val a kapcsolatom mindig is tökéletes volt. A barátnőmnek tartottam, persze csak addig, míg nem jött rá milyen lelkem is van. Eltűntem a városból, s mindenki szeme elől jó pár évekre. Most viszont itt az ideje, hogy újra megmutatkozzak. Mystic Falls csak is rám vár.

Tervek, célok, álmok

MEGLEPETÉSEKET TARTOGATOK!
by lizzy :3

Tatia Petrova
Tatia Petrova

nő Hozzászólások száma : 26
Job/hobbies : Manipulálás, játszadozás másokkal
Humor : Csodálkoznátok

Vissza az elejére Go down

Tatia Petrova Empty Re: Tatia Petrova

Témanyitás  Charlotte Petrova Hétf. Ápr. 08, 2013 5:30 am

(A válaszom előtt Galen is írt Very Happy)
Szerintem is jól vissza adtad a karaktert Very Happy Bár az "elhagyott" kissé erős kifejezés volt rám... Na jó mivel nem tudhatod a háttért ezért elnézem Very Happy *viccel* Szóval szerintem remek lett Very Happy ELFOGADVA!
Charlotte Petrova
Charlotte Petrova
Vámpír

nő Hozzászólások száma : 120
Humor : not so much...

Témanyitás  Galen Vaughn Hétf. Ápr. 08, 2013 6:02 am

// Megjegyzés; Ezt képzeld anyukád írása elé, mert én töröltem, de most újra bemásolom ugyanazt XDD //

Drága, Miss Petrova! Very Happy
Ahhoz képest, hogy keveset lehet tudni a karakterről te eléggé jól bemutattad. Teljesen visszakaptam Tatia jellemét, személyiségét. Az írásod; mind a jellemzés, mind a történeted megírása jól sikerült, s így hát nem tudok mást mondani, mint hogy;

Elfogadva!

Irány avatart foglalni, s jó szórakozást a városba Wink
Ui.; Bár, hogy ne legyek szívtelen, ezért Drága Anyukádnak üzenem, hogy értékeljen attól függetlenül, hogy elfogadtalak Wink
Galen Vaughn
Galen Vaughn
Vámpírvadász

Férfi Hozzászólások száma : 65
Job/hobbies : ł Vadászás..
Humor : ł Gyilkos..

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.